18 de gener de 2020 18/1/20

Les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18 estaran dimarts al Rodat

Les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18 estaran dimarts al Rodat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18 estaran dimarts al Rodat - (foto 2)

  Les converses mantingudes en les darreres setmanes per la directiva de l'E.M. Futbol Base Dénia amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana han donat els seus fruits. Dimart 23 de gener, a partir de les 17:30 hores, el camp El Rodat rebrà a les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18. Per primera vegada, els aficionats tindran l'oportunitat de delectar-se a Dénia amb el bon joc d'ambdós combinats femenins, tant en partit com en entrenament.

  La Selecció Valenciana Femenina Cadet (Sub-16), que dirigeix José Andrés Menchero, disputarà un encontre amistós front a l'E.M. F.B. Dénia infantil A, a partir de les 17:30 hores. El combinat autonòmic tindrà en les seues files, de nou, amb Fiamma Benítez, jugadora de l'E.M. F.B. Dénia infantil A, qui haurà d'enfrontar-se per primera vegada al seu propi equip.

  Pel que fa al conjunt que entrena Santiago Triguero, la Selecció Valenciana Femenina Sub-18, durà a terme un entrenament preparatori per a la segona fase del Campeonato de España de Selecciones Autonòmicas. Serà una vegada finalitzat el partit anterior, a partir de les 18:45, també al Rodat.

  La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana s'ha mostrat molt interessada, des del primer contacte, en la proposta de l'Escola Municipal Futbol Base com a seu d'esta jornada, l'organització de la qual ha facilitat en tot moment.

  Des de la Regidoria d'Esports es convida a tots els aficionats a acudir dimarts al Rodat per gaudir d'esta primera visita dels combinats autonòmics femenins.

  ocultar
  Les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18 estaran dimarts al Rodat
  Pujar