29 d’octubre de 2020 29/10/20

Reunió amb Aehtma per a informar de les últimes mesures municipals d'ajuda al sector de l'hosteleria

Reunió amb Aehtma per a informar de les últimes mesures municipals d'ajuda al sector de l'hosteleria - (foto 1)

    L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i els regidors de Serveis Economics, Paco Roselló, i de Governació, Javier Scotto, han mantingut hui una reunió amb representants i associats de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma) per a informar-los i demanar-los l'opinió sobre les últimes mesures municipals d'ajuda al sector: les bonificacions en les taxes de recollida del fem i l'ocupació de via pública.

    Aquestes últimes, segons es va decidir ahir en la comissió interdepartamental de seguiment de la crisi de la COVID-19, poden arribar al 100%, sempre que es garantisca el compliment de l'ordenança i de les mesures de seguretat i distanciament. Des de l'equip de govern s'ha adquirit el compromís de donar audiència al sector abans de l'aprovació del reglament que regularà la concessió de les ajudes.

    D'una altra banda, a petició d'alguns dels interessats, es buscaran fórmules de flexibilització del pagament de les taxes, en paral·lel a la tramitació de les ajudes.

    També s'ha acordat habilitar l'ajornament i un pla de pagament del deute de l'exercici anterior, ja que l'endeutament, ara mateix, impedeix l'autorització municipal de l'ampliació de l'espai ocupat en via pública per a complir amb el distaciament exigit.

    Pujar