elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El restaurant Quique Dacosta de Dénia es posiciona entre els 50 millors del món

El restaurant Quique Dacosta de Dénia es posiciona entre els 50 millors del món
  • Es tracta de l'únic restaurant de la Comunitat Valenciana a formar part d'aquest exclusiu llistat, i un dels sis menjadors espanyols

El restaurant de tres estreles michelin de Quique Dacosta a Dénia s'ha fet lloc entre els 50 millors del món. Un prestigiós rànquing que es va donar a conéixer durant la passada nit en una gala celebrada a Londres.

Es tracta de l'únic restaurant de la Comunitat Valenciana a formar part d'aquest exclusiu llistat, i un dels sis menjadors espanyols. El restaurant barceloní Gaudir ha aconseguit la medalla de bronze; Diverxo s'ha posicionat en quart lloc; Rostidor Etxebarri (Atxondo), se situa en sisé lloc; Elkano (Getaria), continua en el lloc 16; Mugaritz, d'Andoni Luis Adúriz està en el 21; i, el ja esmentat Quique Dacosta, que torna a aparéixer en aquest rànquing en el número 42 amb la seua tres estreles Michelin.

El restaurant Aponiente d'Ángel León, amb tres estreles Michelin ha sigut reconegut com el local més sostenible del món. D'altra banda, Josep Roca, del Celler de Ca Roca, ha sigut triat millor sommelier.

Quant al millor restaurant del món, en aquesta ocasió l'ha obtingut Geranium, del xef danés Rasmus Kofoed.

Pujar