22 d’octubre de 2019 22/10/19

El programa d’activitats esportives gratuïtes “Esport a la platja” comença l’1 de juliol

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia llança una nova edició de la campanya “Esport a la platja”, un programa d’activitats esportives gratuïtes per als mesos d’estiu que tindran com a escenari les platges de la Marineta Cassiana i Punta del Raset.

  “Esport a la platja” se celebra de l’1 de juliol al 30 d’agost, de dilluns a divendres, excepte els festius locals i nacionals (10 de juliol i 15 i 16 d’agost), en horari de matí i de vesprada.

  La campanya ofereix la possibilitat de practicar en la platja, a la vora de la mar, tai-txi, pilates, manteniment, aerozumba, fitness, wushu i defensa personal, en sessions conduïdes per professorat del Centro Ilios-Artes Internas, el club esportiu Arts Marcials Xineses, el Centre Esportiu Q-Fitness i personal de la regidoria.

  El programa “Esport a la platja” va dirigit a residents i turistes adults que vullguen practicar esport en un entorn natural. Els participants no necessiten fer cap inscripció prèvia, tan sols acudir amb una tovallola i aigua.

  Enllaç a cartelleria i horaris: https://we.tl/t-0x0noJtLUi

  ocultar
  El programa d’activitats esportives gratuïtes “Esport a la platja” comença l’1 de juliol
  Pujar