11 d’agost de 2020 11/8/20

A presó provisional, comunicada i sense fiança el detingut per degollar a la seua exparella a Dénia

A presó provisional, comunicada i sense fiança el detingut per degollar a la seua exparella a Dénia - (foto 1)

  La titular del Jutjat de Violència Sobre la Dona número 1 de Dénia ha decretat aquesta vesprada l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut dimarts passat per matar presumptament a la seua exparella en un pis d'aquesta localitat alacantina. Tal com els comptava elperiodic.com, el terrible succés commocionava a la societat alacantina aquest dimarts.

  Un home de nacionalitat russa degollava a Elena mentre aquesta dormia i estant la filla menor a casa a Dénia. L'assassí, a més, tenia una ordre d'allunyament per haver-la agredit en dues ocasions, així com a la filla menor d'aquesta.

  La causa està oberta inicialment per un delicte d'homicidi, dos delictes de trencament de sentència i/o mesura cautelar i un delicte de violació de domicili, sense perjudici d'una posterior qualificació jurídica.

  En el que portem d'any, un total de 49 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles. Una xifra que supera la negra barrera de totes les assassinades l'any passat (48 dones). En menys de 48 hores han mort tres dones a les mans de les seues parelles o exparelles: la de Dénia que recull aquesta notícia; una altra en La Zubia (Granada) el diumenge; i una altra a Vic (Barcelona), també el diumenge.

   Aquest dimecres se succeïen els minuts de silenci en localitats de tota la Comunitat per a condemnar aquest terrible succés.

  Pujar