elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Podem assegurarà la reversió de l'hospital de Dénia davant la falta de voluntat del PSPV

  El candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha garantit hui que aquesta formació assegurarà la reversió al sistema públic de l'hospital de Dénia davant la falta de voluntat del PSPV. A més, Dalmau ha avançat que la pròxima legislatura Podem impulsarà la reversió del departament de salut de Torrevella, la concessió de la qual expira en 2021 i abordarà la d'Elx-Crevillent i la de Manises.

  Martínez Dalmau ha lamentat que la consellera de Sanitat, la socialista Ana Barceló, reconeguera ahir després de reunir-se amb els representants de la Junta de Personal del departament de salut de la Marina Alta que no serà possible dur a terme aquest compromís en aquesta legislatura.

  El candidat ha retret als socialistes valencians «la seua falta de paraula amb aquesta qüestió al no complir amb el compromís repetit en nombroses ocasions i posposat en d'altres».

  Dalmau ha criticat que el PSOE haja optat per fórmules que finalment no han sigut resolutives, com la proposta de creació d'una empresa pública i la compra d'accions per a implantar una cogestió, davant les quals Podem va expressar les seues reticències.

  Ara, ha explicat, «Barceló ha decidit que ja no hi ha temps i lamentem que les promeses realitzades a la població de la Marina es queden en un incompliment».

  Per a Podem és inadmissible que unes empreses amb ànim de lucre estiguen bloquejant la voluntat de la població, que ha expressat en nombroses ocasions la necessitat de revertir aquest departament de salut. Representants de Podem van estar ahir en la concentració convocada davant el Palau de la Generalitat per la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta per a exigir la reversió.

  El candidat ha recordat que el departament de salut gestionat per Marina Salut és on la sanitat privatitzada ha tingut majors problemes i més contestació ciutadana.

  Pujar