22 de gener de 2020 22/1/20

La música és la protagonista del Carnestoltes de Dénia 2019

La música és la protagonista del Carnestoltes de Dénia 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La música és la protagonista del Carnestoltes de Dénia 2019 - (foto 2)

  El Carnestoltes se celebra a Dénia el dissabte 2 de març amb la música com a protagonista de la temàtica d'ambientació. Organitzat per la Regidoria de Festes, que cada any trasllada la festa a una zona de la ciutat per tal de potenciar tots els barris i descentralitzar les activitats que es programen a la ciutat, el Carnestoltes 2019 se celebra en la zona de Patricio Ferrándiz. Concretament, l'escenari s'instal·larà a l'encreuament d'esta via amb el carrer de Sagunt. Hi col·labora en la celebració d'enguany l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE).

  Els participants poden recollir els dorsals a partir de les 17 hores, al carrer de la Via, a l'altura del Museu del Joguet. La desfilada començarà a les 17.30 hores i recorrerà els carrers de la Via, Diana i Patricio Ferrándiz fins arribar a l'encreuament amb Sagunt.
  A les 18.30 hores començarà el concurs de disfresses amb la desfilada dels participants sobre l'escenari, davant dels membres del jurat. Segons les bases, s'hi estableixen quatre categories de concursants: Mini, per a participants fins als 4 anys d'edat; Infantil, de 5 a 12 anys; Duo, parelles sense límit d'edat i Comparsa, per a 3 o més participants sense límit d'edat.

  El lliurament de premis i la festa amb música i animació començaran a les 19.30 hores. A més, es repartirà xocolate i berenar als participants.

  Les bases íntegres del concurs de disfresses del Carnestoltes 2019 es poden consultar en la web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).

  ocultar
  La música és la protagonista del Carnestoltes de Dénia 2019
  Pujar