22 de gener de 2020 22/1/20

La Mitja marató de Dénia se celebra el 3 de desembre

La Mitja marató de Dénia se celebra el 3 de desembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Mitja marató de Dénia se celebra el 3 de desembre - (foto 2)

  La XIV Mitja marató i Quart de marató de Dénia se celebra el 3 de desembre. La prova, organitzada per l'Ajuntament de Dénia i el Club d'Atletisme Diànium, ha estat presentada hui per la regidora d'Esports, Marian Tamarit, el president del Club d'Atletisme Diànium, Jordi Jorro, i el vicepresident de l'entitat, Ricard Pérez.

  El recorregut serà, igual que l'any passat, urbà i totalment pla, amb eixida i meta al carrer del Marqués de Campo, i s'estendrà fins al port esportiu Marina de Dénia pel sud i fins al Moll de la Pansa pel nord. Es tracta, segons ha matisat Jorro, "d'un dels circuits més ràpids que hi ha a la Comunitat Valenciana". La previsió de durada de la Mitja (21.097 metres, dos voltes al circuit) és d'1 hora 6 o 8 minuts i la del quart de marató (10.548 metres, 1 volta al circuit) d'entre 30 i 32 minuts. El lliurament de trofeus es farà en la zona de meta cap a les 12.30 hores.

  L'organització estableix trofeus per als tres primers i primeres de cada categoria, per als tres primers corredors i corredores de Dénia o membres del C.A. Diànium, per a l'home i la dona participant més veterans i per al club amb més corredors, contant ambdues carreres.

  El preu de la inscripció és de 10 euros si es fa fins al 28 de novembre i de 14 euros si es formalitza del 29 de novembre al 2 de desembre. L'entrega de dorsals es farà la vesprada del 2 de desembre, entre les 17 i les 19.30 hores, a Esports Colau Dénia (carrer de Lepanto, 1) i el mateix dia de la prova, en la zona d'eixida, fins a les 9.30 hores.

  El president del C.A. Diànium confia a superar el nombre de participants de l'any passat i arribar als 900 o 1.000 corredors enguany.

  Per la seua banda, la regidora d'Esports ha agraït la implicació del club denier en l'organització d'esta prova i ha demanat disculpes de bestreta a la ciutadania per les molèsties que la carrera puga ocasionar-los, especialment en allò referent al tallament de carrers i reorganització del trànsit.

  ocultar
  La Mitja marató de Dénia se celebra el 3 de desembre
  Pujar