17 d’octubre de 2019 17/10/19

Mesa tècnica a Dénia sobre alimentació saludable i sostenible

Mesa tècnica a Dénia sobre alimentació saludable i sostenible - (foto 1)

El dia 4 d’abril per la vesprada tindrà lloc al Centre de Salut Pública de Dénia la jornada ‘Alimentació saludable i sostenible. Problemàtica i expectatives’.

La mesa tècnica, organitzada pel Centre de Salut Pública de Dénia amb la col.laboració de Medi Ambient i Agricultura i la Oficina de la Innovació i la Creativitat de l’Ajuntament de Dénia, comptarà amb especialistes dels diversos sectors implicats i és oberta l’assistència al públic en general fins a completar aforament.

El passat mes de gener va entrar en vigor el ‘Decret 84/2018, de 15 de juny’, del Consell, de foment d’una alimentació saludable i sostenible.

La mesa tècnica del dijous 4 d’abril començarà a les 16h, serà al Centre de Salut Pública de Dénia (Plaça Jaume I, 5) i comptarà per a començar amb una explicació sobre l’aprovat ‘Decret d’alimentació saludable i sostenible’, per part de Lourdes Zubeldía Lauzurica, Cap de secció de gestió de riscos nutricionals de la Direcció General de Salut Pública (Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la GVA).

A continuació hi haurà dos taules rodones, una que tractarà sobre producció i distribució i l’altra sobre consum, les taules estaran moderades per tècnics del Centre de Salut Pública de Dénia, Mavi Seguí i Cristóbal Llorens. Entre una i altra taula hi haurà un descans i un berenar saludable amb productes locals.

A les taules participaran especialistes i/o persones que directament es veuen implicades per l’aprovació del Decret, i majoritàriament de Dénia i la Marina, com Gloria Pérez (Veterinària/inspectora del C.S. Pública de Dénia, Miguel Moya (Responsable de Projectes i Compres de Delikia), la Crisopa, Javier Miñana de la cocina central Safra Safor, el Sindicat d’estudiants de l‘IES Sorts de la Mar, l’AMPA de l’Escola Pou de la Muntanya, Sembra, i el CEE Raquel Payà.

ocultar
Mesa tècnica a Dénia sobre alimentació saludable i sostenible
Pujar