20 de novembre de 2019 20/11/19

Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal

Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 2)
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 3)
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 4)
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 5)
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal - (foto 6)

  Marina Bermejo, alumna de 4t B de Primària del col·legi públic Montgó, ha estat la guanyadora del 24 concurs escolar de targetes de Nadal que convoca la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Dénia. El dibuix de Marina Bermejo serà la imatge de la programació i de la felicitació nadalenca de l'ajuntament l'any pròxim.

  Atesa la qualitat dels treballs presentats, el jurat ha decidit atorgar dos segons i dos tercers premis. Els segons premis els han guanyat Carla Serer Durá i Mara Crespillo Pavía, alumnes de 1r A del col·legi Pou de la Muntanya. Els guanyadors dels tercers premis han sigut José Zapata Serra, de 6é A, i Neus Ivars Aledo, de 5é A, ambdós també del col·legi Pou.

  A més, han merescut ser finalistes del concurs per la seua qualitat els dibuixos presentats per Nicolás Arnaz Rojo, del col·legi Paidos; Aisha Sidi, del col·legi San Juan Bautista i Beatriz Margwean, del col·legi Cervantes. I han rebut diplomes de menció especial un total de 51 escolars participants i d'accèssit uns altres 47.

  Per últim, el jurat ha atorgat una menció especial al professorat de Infantil 3 anys del col·legi Pou de la Muntanya per la motivació a la creativitat de l'alumnat, l'originalitat, la resolució i la diversitat que han fomentat en els dibuixos.
  Hi han participat en esta 24a edició del concurs els col·legis Cervantes, Montgó, Pou de la Muntanya, Les Vessanes, Llebeig, Raquel Payá, San Juan Bautista, Sagrado Corazón, Paidos i Alfa i Omega.

  El lliurament de premis i diplomes va tindre lloc ahir en la sala d'actes del col·legi Llebeig amb l'assistència de l'alcalde, Vicent Grimalt, el regidor d'Educació, Rafa Carrió.

  En este acte es van lliurar també els premis del 24 concurs de betlems en col·legis que convoca Educació en el qual han participat els col·legis Les Vessanes, Raquel Payá, Llebeig, Sagrado Corazón, San Juan Bautista, Cervantes i Montgó.

  En l'atorgament dels premis el jurat ha valorat la creativitat en el disseny, l'ambientació, amb elements com llum, so i música, la innovació amb l'ús de noves tecnologies i la implicació de l'alumnat.

  El betlem del col·legi Cervantes ha obtingut el primer premi del concurs "per la seua originalitat, creativitat, ambientació, innovació i la implicació de l'alumnat, les famílies i el professorat".

  El jurat ha atorgat el segon premi, "per la participació i implicació de tota la comunitat educativa del centre, ambientació i conscienciació de la necessitat del reciclatge per a conservar la mar", al col·legi Montgó.

  A més, el jurat ha decidit atorgar un premi especial a tota la resta de participants. Al col·legi Sagrado Corazón, per la innovació i utilització del muntatge per a fins solidaris; al col·legi Les Vessanes, per la utilització de materials reciclats per a millorar el medi ambient; al col·legi Raquel Payá, per la innovació i canvi de perspectiva en el betlem; al Llebeig, per la utilització de nous materials i claredat en la composició i al col·legi San Juan Bautista, per mantenir la tradició en el betlem.

  ocultar
  Marina Bermejo guanya el concurs escolar de targetes de Nadal
  Pujar