6 d’agost de 2020 6/8/20

A maig pròxima edició del programa d’Agricultor formador a Dénia dins el Pla de formació agrària

A maig pròxima edició del programa d’Agricultor formador a Dénia dins el Pla de formació agrària - (foto 1)

  La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l'Ajuntament de Dénia, dins el Pla de formació agrària, organitzen a Dénia amb el Servei de Producció ecològica, Innovació i Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura una següent edició del programa d’Agricultor/a formador/a.

  El programa, centrat en l’horticultura ecològica, es realitzarà entre maig i juliol, a explotacions hortícoles ecològiques de Dénia i la Marina i dos jornades teòriques en la EEA de Carcaixent.

  L’activitat formativa consisteix en la realització de 220 hores de pràctiques en una explotació hortícola agroecològica local, i dos jornades teòriques d’un total de 10 hores, la primera com a preparatòria de l’activitat, i l’altra com a avaluació final.

  Les places són limitades i es requereix fer una inscripció prèvia. Per a més informació, al correu electrònic: deniaviva@ayto-denia.es. El termini d’inscripció finalitza el 20 d’abril.

  Esta activitat forma part de l'’Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020’, i a més del Pla d'Acció Local «Dénia&Marina Alta Tastinglife», base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia.

  El ‘Pla de formació agrària’ està dirigit principalment a llauradores o llauradors que vullguen ampliar els seus coneixements, a persones interessades a iniciar-se o especialitzar.se en l’agricultura i/o en la transformació agroalimentària, i a persones dedicades al desenvolupament local.

  Pujar