20 de gener de 2020 20/1/20

L'assassí que ha degollat ​​la seua exparella a Dénia tenia una ordre d'allunyament

L'assassí que ha degollat ​​la seua exparella a Dénia tenia una ordre d'allunyament - (foto 1)
  • Havia estat condemnat aquest mateix any per maltractar diverses vegades tant a la víctima com la seua filla

Un terrible succés ha commocionat la societat alacantina aquest dimarts. Tal com els ha avançat elperiodic.com, un home ha degollat ​​la seua exparella mentre aquesta dormia i estant la filla menor a casa a Dénia. Bé, tal com han informat fonts judicials, l'assassí tenia una ordre d'allunyament per haver-la agredit en dues ocasions, així com a la filla menor d'aquesta.

Segons aquestes mateixes fonts, el Jutjat penal 3 de Benidorm va condemnar el passat 25 de febrer a aquest home per dos delictes de violència de gènere contra la seua exparella (l'ara morta), així com per dos delictes de violència domèstica comesos contra la filla menor de la dona.

Per aquests delictes en què es va apreciar l'atenuant d'alcoholèmia, l'esmentat jutjat va imposar a l'home, entre altres condemnes, una ordre d'allunyament per la qual no podia aproximar-se a menys de 300 metres de la víctima, al seu domicili, lloc de treball i qualsevol altre que freqüent, així com la prohibició de comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà.

A més, el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Dénia tenia oberta una investigació per presumptament haver amenaçat i trencat les mesures cautelars arran d'una denúncia de la víctima a la Policia Local perquè l'assassí hauria contactat per telèfon amb un altre fill d'ella, resident a Rússia, i les hauria amenaçat.

Xifres tristes

En el que portem d'any, un total de 49 dones han estat assassinades per les seves parelles o exparelles. Una xifra que supera la negra barrera de totes les assassinades l'any passat (48 dones). En menys de 48 hores han mort tres dones a mans de les seves parelles o exparelles: la de Dénia que recull aquesta notícia; una altra a La Zubia (Granada) el diumenge; i una altra a Vic (Barcelona), també el diumenge.

ocultar
L'assassí que ha degollat ​​la seua exparella a Dénia tenia una ordre d'allunyament
Pujar