6 de juliol de 2020 6/7/20

L'Ajuntament destina vora 200.000 euros en els pressupostos de 2019 a l'execució de projectes elegits per la ciutadania

  Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Dénia introdueix el pressupost participatiu en les pressupostos municipals i en 2019 destinarà una partida de vora 200.000 euros del pressupost d'inversions a l'execució dels projectes que propose i trie la ciutadania en un procés participatiu que s'inicia demà, 1 de novembre.

  El procés s'estructura en dos fases. La primera és la de la recollida de propostes i es desenvoluparà de l'1 al 21 de novembre. Les propostes han d'estar relacionades amb actuacions en què l'ajuntament tinga competències i puga construir o adquirir, com la instal·lació de bancs o fanals, parcs o millores d'espais públics. S'ha de tindre en compte que han de ser iniciatives viables, concretes i valorables econòmicament.

  La ciutadania podrà presentar estes idees per a millorar els barris i la ciutat per diferents vies. D'una banda, en les reunions amb els regidors de barri que se celebraran durant el mes de novembre.

  Així mateix es poden presentar en línia registrant-les al Portal de Participació www.participadenia.es o per correu electrònic a l'adreça pciutadana@ayto-denia.es. Per últim, es pot fer de manera presencial en l'Espai de Participació de les Portelles, al carrer del Pare Pere, 17. Cada persona pot presentar tantes iniciatives com vulga.

  En una segona fase, una vegada valorades totes les propostes, s'exposaran la públic perquè les estudie i vote les que considere prioritàries. Podran participar en la votació les persones majors de 16 anys empadronades a Dénia abans de l'1 de gener de 2018 i les majors de 18 anys que, malgrat no estar empadronades al municipi, hi tinguen una propietat. El període de votació de les propostes seleccionades serà del 10 al 19 de desembre. Les votacions es podran realitzar en les reunions dels regidors de barri, per via telemàtica al Portal de Participació o personalment al Espai de Participació de Portelles.

  Pujar