elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de reparació del pavelló del poliesportiu

L'Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de reparació del pavelló del poliesportiu

    La Junta de Govern celebrada esta setmana ha acordat iniciar i aprovar l'expedient de contractació de les obres de reparació dels danys en el pavelló esportiu i zones annexes ocasionats per la DANA de setembre de 2019. Les condicions i terminis de la licitació ja es poden consultar al perfil del contractant i la Plataforma de licitació electrònica Vortal. Les ofertes es poden presentar fins al 27 de maig de 2020.

    El pressupost de licitació ascendeix a 215.702,47 euros sense impostos i el termini d'execució de les obres és de 3 mesos.

    Els treballs, com s'ha assenyalat, consistiran en la reparació dels danys que va ocasionar el temporal de la tardor de 2019 i que afecten la façana oest del pavelló, les peces prefabricades de formigó de la qual van ser enderrocades; la façana nord, que va perdre els vidres i pràcticament el total la fusteria exterior d'alumini; i la coberta de la instal·lació, que fou reparada d'emergència però requereix treballs de remat i reposició d'algunes peces.

    També s'ha d'actuar en el paviment esportiu interior, que presenta zones danyades i en elements secundaris i exteriors annexes, que necessiten reposició i reparació.

    Pujar