elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Dénia estén la suspensió de tots els actes i activitats municipals fins al 31 de gener

L’Ajuntament de Dénia estén la suspensió de tots els actes i activitats municipals fins al 31 de gener - (foto 1)

  Davant les últimes dades d’incidència de la pandèmia en la ciutat i la comarca, i atenent a les previsions i recomanacions del departament de Salut Pública i amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi entre la població, l’Ajuntament de Dénia ha decidit prorrogar la suspensió de tots els actes d’organització municipal amb públic, les activitats culturals i esportives, així com també els tallers i activitats presencials de Joventut i Aules de la Tercera Edat fins al 31 de gener.

  Continuen suspesos, almenys fins a la data indicada, el rastro dels divendres i el mercadet dels dilluns a l’esplanada de Torrecremada.

  Les instal·lacions esportives romandran tancades i els parcs infantils de la ciutat continuaran precintats. Així mateix, l’horari de tancament dels jardins de Torrecremada es manté a les 20 hores.

  Estes mesures podran ser prorrogades segons evolucione la incidència de contagis, amb atenció i adequació a qualsevol normativa o directrius de competència estatal o autonòmica que es dicten.

  Des de l’ajuntament es fa una crida a tots els veïns i veïnes de Dénia perquè respecten les mesures COVID-19 decretades per la Generalitat Valenciana i els recomana que es mantinguen informats de les últimes novetats a través dels canals oficials.

  Pujar