elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Dénia contracta cinc persones amb diversitat funcional a través del programa EMDISC de Labora

L'Ajuntament de Dénia contracta cinc persones amb diversitat funcional a través del programa EMDISC de Labora

    L'Ajuntament de Dénia ha contractat cinc persones amb diversitat funcional a través del Programa EMDISC (Programa de subvencions d'Iniciativa Social), per un període de nou mesos. Aquestes persones van començar a treballar el 22 de setembre i els seus contractes, a jornada completa, finalitzaran el 21 de juny de 2024.

    A través del programa “Avalem Capacitats-Emdisc 2023”, l'Ajuntament de Dénia ha contractat dos conserges, dues auxiliars administratives i una administrativa, totes elles persones desocupades amb una discapacitat igual o superior al 33%, que figuraven inscrites com a demandants d'ocupació en els espais Labora.

    La Regidoria de Promoció Econòmica, a través de CREAMA, ha gestionat la concessió d'aquestes ajudes de la Generalitat Valenciana-Labora per un import total de 108.368 euros.

    Aquestes contractacions serviran per a donar ocupació a persones amb discapacitat, considerat un col·lectiu vulnerable d'atenció prioritària i afectat amb un major percentatge de desocupació. Amb aquest programa es pretén facilitar l'adaptació social i laboral de les persones amb diversitat funcional i aconseguir la seua integració laboral, ajudant-les a la plena inclusió en la societat.

    Pujar