26 de gener de 2020 26/1/20

La Junta de Govern contracta els treballs previs per a la redacció del nou contracte de recollida de fem i neteja viària

    La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Dénia ha aprovat este matí la contractació dels treballs previs necessaris per a la redacció dels plegs del nou contracte de recollida de fem i neteja viària que es licitarà durant el 2020, any de finalització de l’actual contracte. La Junta de Govern ha contractat a l’empresa Auditesa els treballs previs a la redacció dels plegs tècnics que consistiran en un estudi de camp en el que geoposicionaran i inventariaran els contenidors actuals destinats al servei de recollida de residus sòlids urbans i selectius, s’analitzaran les rutes actuals de recollida de residus urbans, selectius i voluminosos, detallant els rendiments i els punts crítics. En base als resultats de l’estudi de camp, aplicant les ràtios de producció de poblacions de característiques similars a Dénia, es proposaran rutes de treball optimitzades amb els recursos humans i tècnics necessaris. A més, Auditesa analitzarà les necessitats del municipi en neteja viària en base a la qual es dissenyarà un pla de treball. Este pla de treball determinarà els recursos humans i tècnics, així com el seu cost del servei.

    L’objectiu d’este contracte és dissenyar una planificació dels serveis que servisca per a calcular el pressupost de licitació ajustat i establir uns nivells mínims de serveis a realitzar i unes prescripcions tècniques bàsiques del nou contracte.

    Els treballs tenen un cost de 14.900, iva no inclòs, i es realitzaran en els propers quatre mesos. En aquest tràmit, “l’equip de govern comença a complir en el seu segon punt del programa de govern en el que en 2020, s'ha de licitar el nou contracte en el qual inclourem mesures que reforcen la neteja de la ciutat i que ens permeten aconseguir la Dénia més neta que tots i totes volem”, segons ha dit la regidora delegada de transició ecològica, Maite Pérez.

    Pujar