6 de juliol de 2020 6/7/20

Finalitza la fase de recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 2020 amb 232 idees

  La tercera edició dels Pressupostos Participatius ha finalitzat la seua fase de propostes amb 232 idees arreplegades. El dia 31 d’octubre a les 15 hores era la data límit perquè els ciutadans realitzaren les seues propostes per les tres vies habilitades: en persona, a l’Espai de Participació Ciutadana de Les Portelles; online, al web www.participadenia.es, i a les reunions amb els regidors de barri.

  El nombre de propostes ha augmentat sensiblement respecte a les anteriors edicions dels Pressupostos Participatius: en l’any 2017 foren 98 propostes, i al 2018, un total de 92.

  Durant el mes de novembre, les propostes per als Pressupostos Participatius 2020 passaran per l’estudi dels tècnics municipals, que valoraran la seua viabilitat. El Consell Veïnal actuarà com a órgan de control, per tal de garantir la transparència del procés. Es preveu que cap a finals de es estiga preparada la llista definitiva de propostes que passaran a la fase de votació.

  Les votacions es realitzaran entre el 2 i el 16 de desembre, i les propostes que més vots dels ciutadans aconseguixquen s’inclouran als pressupostos de l’Ajuntament de Dénia per a l’any 2020.

   

  Pujar