elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una persona ferida després d'explotar una bombona de gas a Dénia

Una persona ferida després d'explotar una bombona de gas a Dénia
  • El Consorci Provincial de Bombers Alacant ha intervingut ràpid després de l'avís, encara que no hi ha hagut cap incendi

Una persona ha resultat ferida després d'una explosió d'una bombona de gas en una vivenda de Dénia. Després de l'avís, han acudit les unitats corresponents del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant per a auxiliar a l'afectat fins a l'arribada de l'ambulància.

L'explosió ha succeït hui dilluns 16 de maig sobre les 12:15 hores en el tercer pis d'un edifici de l'Avinguda València a Dénia (Alacant) . Una bombona xicoteta de gas hauria provocat una ruptura de vidres i cremades de segon grau en el ferit, segons el comunicat informatiu del Consorci de Bombers d'Alacant.

Fins a la zona s'han traslladat diverses unitats en una intervenció que ha durat prop d'una hora. Entre elles, 1 unitat mitjà direcció (UMJ), 1 furgó de salvaments diversos (FSV), 1 sergent, 1 cap i una unitat del Parc de Bombers de Dénia, a més d'una bomba urbana pesada (BUP) i 1 autoescala (AEA).

No hi ha hagut incendi

A pesar de la combustió, no s'ha produït cap incendi. Així, els bombers només han hagut de valorar un possible dany estructural de l'edifici i han auxiliat la víctima fins a l'arribada de l'ambulància.

Pujar