17 de gener de 2021 17/1/21

Enxampats in fraganti assaltant una xalet a Dénia gràcies a l'avís del conserge

Enxampats in fraganti assaltant una xalet a Dénia gràcies a l'avís del conserge - (foto 1)
  • Un dels lladres va atacar a un policia encara que finalment va ser detingut

Agents de la Policia Nacional han detingut a una persona in fraganti quan intentava robar en un domicili de Dénia. Una anomenada a altes hores del matí a la Sala del 091 va posar en alerta a la Policia Nacional d'un robatori que s'estava produint en una urbanització de la localitat de Dénia.

El conserge de la mateixa havia vist per la càmeres de seguretat com una persona donava la volta a diverses de les càmeres de vídeo de vigilància del perímetre perquè no es poguera veure com accedia saltant la tanca perimetral. Immediatament es va posar en coneixement dels radie-patrulles, que van acudir ràpidament al lloc per a localitzar al presumpte autor dels fets, localitzant en l'exterior una bicicleta de la seua pertinença. Els agents van entrar a la urbanització i es van distribuir pels diferents blocs per a localitzar als presumptes autors.

Als pocs minuts un dels indicatius va localitzar a una persona en un dels blocs, i en donar-li l'alt est es va abalançar violentament sobre el policia, després d'un forcejament els agents van poder detindre'l, trobant entre les seues pertinences una palanca. Els agents actuants van comprovar en les bases policials els antecedents del presumpte lladre, al qual li constaven multitud de delictes contra el patrimoni.

El detingut, de nacionalitat espanyola, de 26 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la mateixa localitat, per un delicte de robatori amb força.

Pujar