18 de novembre de 2019 18/11/19

La Diputació i Joventut Dénia organitzen un curs gratuït de gravació i edició de vídeo amb dispositius mòbils

La Diputació i Joventut Dénia organitzen un curs gratuït de gravació i edició de vídeo amb dispositius mòbils - (foto 1)

  Els dies 3, 4 i 5 d'octubre s'imparteix a Dénia un curs gratuït de gravació i edició de vídeo amb dispositius mòbils dirigit a joves de 14 a 35 anys i organitzat per la Diputació d'Alacant amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia.

  El curs es realitzarà en les instal·lacions de l'agència comarcal Marina Alta de la Diputació d'Alacant (carretera Dénia-Ondara), en horari de 16 a 20 hores.

  Les persones interessades han d'inscriure's en les oficines de Joventut, bé de manera presencial, acudint a les oficines de la ronda de les Muralles, 42, o bé telefonant al 96 642 37 00. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 13 hores de dilluns a divendres i, per les vesprades, de dilluns a dijous, de 17 a 20 hores.

  Les places estan limitades a un màxim de 20 persones. El termini d'inscripció comença demà dijous, 14 de setembre, i romandrà obert fins a cobrir les vint places ofertades.

  Les classes són presencials i combinaran la teoria amb exercicis pràctics que garanteixen l'adquisició de les destreses necessàries per a ser capaç de crear i compartir continguts en vídeo d'acabat professional. Cal que els participants hi acudisquen amb el seu dispositiu mòbil o tablet.

  Entre uns altres temes, el curs abordarà l'escriptura d'un guió senzill, l'autogravació, llicències musicals, llenguatge audiovisual, què és l'storytelling, l'emissió de vídeo en directe a temps real (live-streaming) i les eines disponibles per a fer-ho.

  ocultar
  La Diputació i Joventut Dénia organitzen un curs gratuït de gravació i edició de vídeo amb dispositius mòbils
  Pujar