elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dilluns s'obri el període per a demanar les ajudes per al menjador escolar

Dilluns s'obri el període per a demanar les ajudes per al menjador escolar
Dilluns s'obri el període per a demanar les ajudes per al menjador escolar

  El pròxim dilluns, 18 d'octubre, s'obrirà el termini de sol·licitud de les ajudes municipals per a sufragar les despeses del menjador escolar durant el curs 2021-2022. Els cicles educatius que poden optar a aquesta convocatòria són 2n cicle d'Educació Infantil i Educació Primària.

  El període per a demanar-les s'allargarà fins al 29 d'octubre.

  La finalitat d'aquestes ajudes municipals, que complementen les que ja concedeix Generalitat, és reforçar el suport per a les famílies i facilitar la conciliació de la vida laboral, educativa i familiar. Reconeixen, a més, la funció social que exerceix el menjador escolar per a compensar possibles manques de tipus familiar, econòmic i sociocultural.

  Poden sol·licitar aquestes ajudes el pare, mare, tutor o tutora legal d'alumnat que complisca els requisits següents:

  - Estar empadronat a Dénia.
  - Estar matriculat en els centres educatius públics i concertats de Dénia, la Xara i Jesús Pobre.
  - Haver sol·licitat l’ajuda de menjador escolar de la Conselleria d’Educació i haver obtingut una puntuació compresa entre 6 i 5 punts.

  Les sol·licituds es podran presentar a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Dénia (oac.denia.es) o presencialment al Registre General de l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

  L'Ajuntament de Dénia destina enguany a aquesta convocatòria d'ajudes una partida de 30.000 €, 10.000 € més que en el curs anterior.

  Pujar