25 d’octubre de 2020 25/10/20

Detingut per intentar acoltellar a la seua exparella i exsuegra a Dénia

Detingut per intentar acoltellar a la seua exparella i exsuegra a Dénia - (foto 1)

    Un nou cas de violència masclista esguita a la Comunitat Valenciana. Un home ha acoltellat, suposadament, a la qual era la seua exparella i a la seua exsuegra en la localitat alacantina de Dénia. Després de l'intent d'homicidi, l'home de 32 anys ha intentant llevar-se la vida consumint salfumán.

    Segons informen fonts de la Comissària d'Alacant, les dues víctimes – de 26 i 43 anys respectivament – i l'agressor es troben ingressats a l'Hospital de Dénia sense risc vital. Els fets haurien tingut lloc en la matinada del dimarts al dimecres, al voltant de les 4.30 hores quan l'home va entrar a l'habitatge de la seua exparella per la finestra i van començar a discutir.

    Després d'agressió l'home es va afanyar a abandonar el domicili, i va anar llavors quan les dues dones van demanar auxili fins que un ciutadà en sentir els crits va telefonar al 112. Una vegada van ser alertades les autoritats, els agents es van personar en l'habitatge de l'home on pel que sembla havia intentat suïcidar-se bevent salfumán.

     

    Pujar