14 de novembre de 2019 14/11/19

El departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia ofereix un curs intensiu gratuït de repàs del nivell C2

  Davant dels canvis dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, el departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia ofereix de manera gratuïta un curs intensiu de repàs del nivell C2 (denominat abans nivell superior) per a la població adulta del municipi de Dénia.

  Les classes seran els dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 h, 4 hores a la setmana, durant els mesos de setembre i octubre. Es farà repàs de gramàtica, s'aprofundirà en l'expressió escrita i oral, s'aclariran els dubtes de l'alumnat i es refermaran els conceptes.

  El termini de matrícula serà del 25 de juny fins al 31 de juliol. En cas que el grup estiga complet, l'admissió serà per ordre d'inscripció.

  La matrícula es pot formalitzar en línia, per la seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia, o acudint personalment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), situada a la plaça de la Constitució, número 10. Les matrícules que arriben per altres mitjans (correu electrònic, per exemple) no seran vàlides.

  Més endavant, el departament oferirà cursos per a preparar els altres nivells, la matrícula dels quals serà al mes de novembre i començaran les classes a gener.

  ocultar
  El departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia ofereix un curs intensiu gratuït de repàs del nivell C2
  Pujar