24 de novembre de 2020 24/11/20

Dénia celebra el Dia Internacional de les Biblioteques amb espectacles per a grans i menuts

Dénia celebra el Dia Internacional de les Biblioteques amb espectacles per a grans i menuts - (foto 1)

  La Biblioteca Pública Municipal de Dénia ha organitzat una jornada festiva amb motiu del Dia Internacional de les Biblioteques, que se celebra el dissabte 24 d’octubre.

  A les 12 hores, el públic infantil podrà gaudir de l’activitat d’animació lectora Els nostres monstres, amb el contacontes Lluís Abad. Una aproximació als monstres de la nostra cultura popular que ens acompanyen des de fa molts anys però que són encara un poquet desconeguts per als xiquets i xiquetes de hui en dia.

  Per la vesprada, a les 19 hores, l’espectacle “Més que tres”, una proposta que barreja la narració d’històries amb la música de jazz i de swing de la mà de la vocalista Ester Andújar, el pianista Ricardo Belda i la narradora Eva Andújar.

  Les activitats es duran a terme a l’aire lliure, al terrat de la biblioteca, complint els protocols en matèria de seguretat sanitària vigents: aforament limitat, distància interpersonal, ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic en l’accés.

  L’entrada és gratuïta i, per qüestions d’aforament, cal fer una inscripció prèvia, indicant-hi el nom i cognoms, al correu biblioteca@ayto-denia.es o telefonant al 96 578 36 65.

  Pujar