15 de juliol de 2020 15/7/20

Dénia celebra el Carnestoltes més dolç

  La Regidoria de Festes de l'Äjuntament de Dénia organitza de nou la celebració del Carnestoltes, dirigida a un públic infantil i familiar. Seguint la dinàmica encetada l'any passat, la ubicació de la festa és itinerant per tal de descentralitzar les activitats que se fan a la ciutat i potenciar els diferents barris, i enguany se celebrarà al barri de París-Pedrera. El Carnestoltes de Dénia 2017, batejat com a Carnesdolces ja que la temàtica gira al voltant dels dolços i les llepolies, tindrà lloc la vesprada-nit del dissabte 25 de febrer.

  Els participants es concentraran a les 17 hores al carrer de la Via, enfront del Museu del Joguet, per a arreplegar els dorsals del concurs de disfresses. A les 17.30 hores començarà la desfilada pels carrers de la Via, Diana i Patricio Ferrándiz fins arribar a l'encreuament amb el carrer de Sagunt.

  Allí estarà instal·lat l'escenari per a la desfilada dels participants del concurs de disfresses, que començarà a les 18.30 hores. El concurs estableix quatre categories de participants: Mini (fins als 4 anys d'edat); Infantil (de 5 a 12 anys); Duo (grups de dos persones sense límit d'edat) i Comparses (grups de tres o més persones sense límit d'edat). Es lliuraran tres premis per categoria, cedits per empreses locals, a les quals la Regidoria de Festes els agraeix la col·laboració. Així mateix, Festes vol destacar la implicació dels comerços i hostalers del barri de París-Pedrera en l'organització d'esta celebració. Mentre se celebra el concurs es repartirà xocolate i berenar entre els assistents.

  La fi de festa, amb minidisco infantil i lliurament de premis, començarà a les 19.30 hores.

  Se poden consultar les bases íntegres del concurs de disfresses del Carnesdolces en la web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).

  Pujar