18 de gener de 2020 18/1/20

Dénia celebra el Carnestoltes més dolç

  La Regidoria de Festes de l'Äjuntament de Dénia organitza de nou la celebració del Carnestoltes, dirigida a un públic infantil i familiar. Seguint la dinàmica encetada l'any passat, la ubicació de la festa és itinerant per tal de descentralitzar les activitats que se fan a la ciutat i potenciar els diferents barris, i enguany se celebrarà al barri de París-Pedrera. El Carnestoltes de Dénia 2017, batejat com a Carnesdolces ja que la temàtica gira al voltant dels dolços i les llepolies, tindrà lloc la vesprada-nit del dissabte 25 de febrer.

  Els participants es concentraran a les 17 hores al carrer de la Via, enfront del Museu del Joguet, per a arreplegar els dorsals del concurs de disfresses. A les 17.30 hores començarà la desfilada pels carrers de la Via, Diana i Patricio Ferrándiz fins arribar a l'encreuament amb el carrer de Sagunt.

  Allí estarà instal·lat l'escenari per a la desfilada dels participants del concurs de disfresses, que començarà a les 18.30 hores. El concurs estableix quatre categories de participants: Mini (fins als 4 anys d'edat); Infantil (de 5 a 12 anys); Duo (grups de dos persones sense límit d'edat) i Comparses (grups de tres o més persones sense límit d'edat). Es lliuraran tres premis per categoria, cedits per empreses locals, a les quals la Regidoria de Festes els agraeix la col·laboració. Així mateix, Festes vol destacar la implicació dels comerços i hostalers del barri de París-Pedrera en l'organització d'esta celebració. Mentre se celebra el concurs es repartirà xocolate i berenar entre els assistents.

  La fi de festa, amb minidisco infantil i lliurament de premis, començarà a les 19.30 hores.

  Se poden consultar les bases íntegres del concurs de disfresses del Carnesdolces en la web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).

  ocultar
  Dénia celebra el Carnestoltes més dolç
  Pujar