19 de gener de 2020 19/1/20

Dénia celebra un Carnestoltes de cinema

  • El dissabte 10 de febrer, al carrer del Pintor Llorens

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Dénia ha organitzat una festa de Carnestoltes ambientada en el seté art. Continuant amb la itinerància de la festa encetada en esta legislatura, l'objectiu de la qual és descentralitzar les activitats que es fan a la ciutat i potenciar els diferents barris, el Carnestoltes se celebra enguany al barri de La Faroleta. Tindrà lloc el dissabte 10 de febrer i inclou, entre unes altres activitats, la cercavila dels participants pels carrers de Dénia, un concurs de disfresses, música i actuacions per als més menuts.

A les 17.30 hores començarà la cercavila de participants des de la plaça del Consell i continuarà pels carrers de Diana, Marqués de Campo, Cándida Carbonell, de la Via i Pintor Llorens. En l'encreuament d'este últim carrer amb l'avinguda del Marquesat s'instal·larà un escenari on, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc el concurs infantil de disfresses. Per a poder participar-hi es necessari inscriure's i arreplegar el dorsal en el punt que s'habilitarà a la plaça del Consell el mateix dissabte de vesprada, de 17 a 17.30 hores.

Les bases del concurs de disfresses estableixen quatre categories -Mini (fins a 4 anys), Infantil (de 5 a 12 anys), Duo (grups de dues persones sense límit d'edat) i Comparsa (grups de 3 o més persones sense límit d'edat)- i tres premis per a cadascuna d'elles que consistiran en regals aportats per les empreses col·laboradores. El lliurament dels premis està previst a les 19.30 hores.

El jurat del concurs estarà format per un nombre imparell de membres de la Comissió de Festes i valorarà l'originalitat, l'elaboració de la disfressa i l'exhibició sobre l'escenari que facen els participants. En el cas de les comparses es tindrà en compte el vestuari i la coordinació del grup.

Finalitzada l'entrega de premis, la festa de Carnestoltes continuarà fins a les 21 hores amb una actuació per als xiquets en l'escenari de Pintor Llorens.

Les bases íntegres del concurs de disfresses del Carnestoltes 2018 es poden consultar en la web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es).

ocultar
Dénia celebra un Carnestoltes de cinema
Pujar