4 de juny de 2020 4/6/20

La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional

La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional - (foto 2)
  La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional - (foto 3)
  La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional - (foto 4)
  La decoració de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia ha sigut elaborada enguany per persones amb diversitat funcional - (foto 5)

  L'encesa de l'arbre de Nadal de l'Ajuntament de Dénia tindrà lloc, com ja es tradició, coincidint amb l'arribada a la ciutat del Pare Noel, el dissabte 21 de desembre. Enguany, la decoració de l'arbre ha sigut elaborada per persones amb diversitat funcional de les associacions TAPIS La Pedrera, AFIMA, AMADEM, TDAH+16, Condenados al Bordillo, Iniciativa Betània i APROSDECO. També hi han col·laborat el Col·legi d'Educació Especial Raquel Payà i l'entitat Ejército de Salvación.

  Com és habitual, la confecció dels elements que decoren l'arbre s'ha fet amb materials reciclats: taps de plàstic i de suro, botelles, paper i cartó...

  Durant uns tres mesos, les persones voluntàries de les associacions han treballat en el disseny i creació de les decoracions nadalenques que, com podeu veure al vídeo i les fotos que us adjuntem, són molt variades i colorides.

  Celebració del Dia Internacional de la diversitat funcional

  D'una altra banda, hui s'ha celebrat als baixos de l'Ajuntament l'acte de commemoració del Dia Internacional de la diversitat funcional (3 de desembre), que va ser ajornat a causa de la pluja.

  Les entitats que treballen amb persones amb discapacitat s'han reunit per a llegir un manifest i celebrar aquest dia amb la "construcció" d'un mur contra les barreres, música, ball i una batucada inclusiva.

  Hi han participat: Ludai, TAPIS La Pedrera, AMADEM, TDHA+16, Federación Marina Alta Solidaria, CEE Raquel Payà, ADHAMA, Condenados al Bordillo, APROSDECO i AFIMA.

  Pujar