4 de juliol de 2020 4/7/20

Dalmau es compromet a escometre la reversió de l'Hospital de Dénia en els primers 100 dies del nou Consell

Dalmau es compromet a escometre la reversió de l'Hospital de Dénia en els primers 100 dies del nou Consell - (foto 1)

  El candidat de Unides Podem Esquerra Unida a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, s'ha compromés hui a Dénia a escometre en els primers cent dies de govern la reversió de la gestió privada de l'hospital de Dénia.

  Dalmau, en l'acte de presentació de la candidatura municipal de Podem Dénia, ha retret al PSPV que aquesta és «una de les grans promeses incomplides de Ximo Puig, a pesar que en aquest centre hospitalari és on millor s'observen les conseqüències de les privatitzacions».

  En aquest sentit ha explicat que «hi ha una ràtio escassa de personal i de llits; hi ha una fugida constant de professionals per una càrrega de treball excessiva i unes deficients condicions laborals i salarials i és el que compta amb una major oposició ciutadana».

  Paral·lelament, ha recordat que Podem ha demanat que el president del Consell, Ximo Puig, rendisca comptes en Les Corts sobre les negociacions mantingudes amb la concessionària sanitària DKV per a revertir la gestió privada de l'hospital de Dénia en aquesta legislatura.

  Dalmau ha garantit que aquesta confluència serà la que assegurarà la reversió al sistema públic de l'hospital de Dénia en la pròxima legislatura, al mateix temps que impulsarà la reversió del departament de salut de Torrevella, la concessió de la qual expira en 2021 i abordarà la d'Elx-Crevillent i la de Manises.

  D'altra banda, Dalmau s'ha referit també a les deficiències en les comunicacions d'aquesta comarca i en aquest sentit, ha garantit l'execució del Tren del la Costa i la liberalització de l'AP7, abans els dubtes del ministre socialista valencià José Luis Ábalos.

  Pujar