5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs demana a Soriano que explique la situació i dates de compliment de l'oferta d'ocupació en À Punt

Cs demana a Soriano que explique la situació i dates de compliment de l'oferta d'ocupació en À Punt - (foto 1)
  • Fernando Llopis espera que el pròxim director de l'ens aposte per “convocatòries de personal progressives, en funció de les necessitats”

Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha sol·licitat al president del Consell Rector d'À Punt, Enrique Soriano, que explique davant la comissió de radiotelevisió valenciana quina és la situació actual i les dates estimades per a complir amb l'oferta d'ocupació en À Punt. Tal com ha explicat el diputat de Cs Fernando Llopis, “és necessari estudiar les vertaderes necessitats de l'ens i el nombre de places a cobrir, alguna cosa que dependrà directament del projecte del nou director”.

“Esperem que la nova proposta servisca per a donar-li a la televisió pública l'impuls que necessita, perquè els índexs d'audiència continuen sent molt baixos i els ingressos per publicitat, irrisoris, a causa de la nefasta gestió de l'actual directora, Empar Marco”, ha assenyalat el parlamentari. En aquest sentit, Llopis ha lamentat la “desinformació” entorn dels plans per a ampliar o no el nombre de treballadors en la cadena i ha instat als directius a “dur a terme convocatòries de personal de manera progressiva, en funció de les necessitats que vagen sorgint en el mitjà de comunicació”.

A més, el diputat ha criticat que “per a accedir a treballar en la radiotelevisió valenciana, continue puntuant l'experiència prèvia en aquest mateix mitjà, per damunt d'una altra mena de mèrits curriculars”. “Creiem que el barem actual impedeix donar a À Punt l'empenyiment que necessita”, ha afegit.

D'altra banda, el diputat de la formació liberal ha preguntat a la Conselleria d'Hisenda sobre la delegació de competències a la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) relatives a les infraestructures i les xarxes de telecomunicacions.

Pujar