21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs demana una comissió de recerca per a esclarir els detalls sobre el presumpte finançament il·legal de PSPV i Bloc

Cs demana una comissió de recerca per a esclarir els detalls sobre el presumpte finançament il·legal de PSPV i Bloc - (foto 1)

  La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha sol·licitat “la creació d'una comissió de recerca immediata per a esclarir els detalls sobre el presumpte finançament il·legal de PSPV i Bloc (Compromís)”. Sánchez ha lamentat que “la Comunitat Valenciana estiga una altra vegada de moda per la corrupció” i ha considerat que “els dirigents de tots dos partits han de donar ja una explicació als valencians i assumir responsabilitats polítiques”.

  “No hi ha corrupció bona i corrupció dolenta. No és pitjor la corrupció del PP que la que puga haver existit en el PSPV i en Compromís”, ha subratllat, al mateix temps que ha afirmat que “no solament es posa en qüestió la transparència de la qual han presumit aquests partits, sinó que també existeixen seriosos dubtes sobre el finançament de les seues campanyes”.

  En aquesta línia, la portaveu parlamentària de Ciutadans ha apel·lat a la “responsabilitat” de la resta de grups parlamentaris perquè recolzen la creació de la comissió de recerca perquè “s'està posant en risc la credibilitat del Consell i l'estabilitat política del Botànic”.

   

      

   

  Pujar