20 de gener de 2021 20/1/21

Dalmau: "Treballarem per a completar tot el que s'ha posat en marxa des del Botànic en aquests quatre anys"

Dalmau: "Treballarem per a completar tot el que s'ha posat en marxa des del Botànic en aquests quatre anys" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dalmau: "Treballarem per a completar tot el que s'ha posat en marxa des del Botànic en aquests quatre anys" - (foto 2)

  El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha proposat el foment de mecanismes "per a avançar cap a una nova transició verda com a compromís de futur sostenible del planeta i les persones, oferint unes condicions de vida adequada i digna". Dalmau ha explicat que la vicepresidència segona "serà l'encarregada de coordinar totes les polítiques mediambientals del Consell a través d'una comissió delegada interdepartamental”.

  Així s'ha pronunciat el nou vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, després de rebre la carpeta d'alt càrrec de mans de la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, qui "li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comença".

  El vicepresident segon ha parlat d'un altre dels grans reptes i problema social com és el de l'habitatge, directament implicat en les dificultats de molta gent que no pot accedir a un habitatge digne, i en el qual "treballarem per a completar tot el que s'ha posat en marxa des del govern del Botànic en aquests quatre anys", ha assenyalat Dalmau.

  Dalmau segon ha incidit en la importància d'esforçar-se per a aconseguir "acabar amb la pobresa energètica, connectant l'habitatge amb la transició verda, i incorporant els mecanismes d'eficiència energètica per a entendre que l'estalvi i l'eficiència comença en els edificis públics i en el propi habitatge".

   

  Pujar