26 de novembre de 2020 26/11/20

Daddy Yankee és la nova bomba d'Arenal Sound 2020

Daddy Yankee és la nova bomba d'Arenal Sound 2020 - (foto 1)

    Considerat com “El Rei del reggaetón”, el porto-riqueny és la nova confirmació de l'onzena edició d'Arenal Sound. Era un dels artistes més demandats pel públic pel que el seu anunci ràpidament s'ha convertit en un dels temes més comentats i virals del moment.

    Daddy Yankee s'uneix a un line up del qual ja formen part artistes com Black Eyed Peas, Dimitri Hortes & Like Mike, Zara Larsson, Timmy Trumpet, Leiva, Amaral, Bad Gyal, Rels B i Nathy *Peluso entre molts altres. La pròxima edició d'Arenal Sound tindrà lloc a Borriana del 28 de juliol al 2 d'agost i encara que tots els abonaments es van esgotar durant el primer dia de venda, al febrer estaran disponibles les entrades de dia i els tiquets de zona de descans.

    Amb més de 20 anys de trajectòria, Daddy Yankee s'ha convertit en una llegenda del gènere urbà. Va saltar a la fama en 2004 després del llançament del seu àlbum “Barri fi”, en el qual incloïa un dels seus hits més recognoscibles, “Gasolina”. Des de llavors, l'artista no ha parat de collir èxits. Sense anar més lluny, la seua col·laboració amb Luis Fonsi en “A poc a poquet” li va portar a batre tots els rècords en les llistes a nivell mundial. El pròxim estiu aterrarà a Borriana per a desplegar tot el seu arsenal de hits en el que serà sens dubte una de les actuacions més esperades de l'edició. No faltaran tampoc els seus èxits més recents del seu últim treball discogràfic com “Amb Calma”, que s'ha convertit ja en tot un himne a nivell global.

    Pujar