elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia de Cullera anima als joves a denunciar casos de violència masclista

La Policia de Cullera anima als joves a denunciar casos de violència masclista

  No fer-se el desentés ni fer els ulls grossos davant situacions de violència masclista en l'entorn social més immediat. La Policia Local de Cullera anima als joves de la localitat a no ser còmplices silenciosos d'esta xacra, que encara hui patixen les dones i que genera anualment desenes de milers de víctimes a tot el món.

  L'Ajuntament de Cullera, en coordinació amb la Policia Local, està duent a terme xarrades sobre violència masclista en els centres educatius de la localitat. L'objectiu és conscienciar als adolescents, amb edats entre 14 i 16 anys, sobre la importància en la prevenció.

  Des del mes d'abril, els estudiants de quart d'ESO de Cullera han rebut informació d'una agent de la Policia Local especialitzada en el tema de violència de gènere.

  Les xarrades han tractat el masclisme i la violència contra la dona i s'han donat eines per a prevenir i detectar este tipus de conductes. A més, se'ls ha informat sobre els mitjans i organismes als quals acudir en el cas que patisquen o detecten a altres víctimes de qualsevol tipus de violència.

  La iniciativa de les xarrades es va iniciar fa dos anys. S'ha représ este curs donada la importància d'educar als joves al voltant d'esta problemàtica. Els alumnes, per la seua banda, reaccionen de manera positiva davant la informació que se'ls transmet.

  Pujar