elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mayor impulsarà la rehabilitació del front marítim i convertirà l'espigó del riu en un passeig

Mayor impulsarà la rehabilitació del front marítim i convertirà l'espigó del riu en un passeig

  La pròxima legislatura serà la que vorà iniciar-se el projecte de rehabilitació del passeig marítim de Cullera, una obra que el candidat socialista a la reelecció, Jordi Mayor, considera fonamental per a renovar el principal aparador turístic de la ciutat.

  El cap de cartell del PSPV-PSOE de Cullera s'ha pronunciat en estos termes durant el segon míting de campanya que ha tingut lloc esta vesprada en el barri de Sant Antoni. Allí, Mayor ha anunciat un altre dels grans projectes que pretén dur a terme de la mà de la Generalitat, la reconversió de l'espigó de la desembocadura del Xúquer en un passeig que servisca com a mirador al mar.

  Es tracta d'una obra que ja està pressupostada per part de la Generalitat en els seus comptes per a 2019 i que té com a objectiu posar en valor un espai tan emblemàtic com és la desembocadura del principal riu valencià.

  Aprofitant la seua presència en el barri turístic per antonomàsia, l'alcalde de Cullera ha fet  balanç de la seua política turística. “S'han aconseguit els millors resultats d'ocupació en dècades, ha crescut el turisme internacional, hem combatut l'estacionalitat amb programes com el Pla 52 per a portar esdeveniments durant tot l'any, s'ha incrementat la promoció en mercats nacionals i internacionals, s'està paquetitzant el producte turístic, s'ha digitalitzat la nostra oferta i s'han creat nous productes com la Paella de Cullera”, ha repassat.

  Jordi Mayor ha assegurat davant els assistents que Cullera no baixarà el ritme d'esta legislatura i ha advertit que continuarà sumant iniciatives. “Volem seguir avançant i per això ens cal un govern fort, estable i seriós”, ha dit.

  Combatre el discurs de la por

  Enfront de les propostes d'altres candidatures que “ens trauen els colors només de sentir-les”, nosaltres plantegem un projecte de ciutat “viable, realista, amb els peus en terra i amb projectes que puguem complir”.

  La intervenció de Mayor també ha servit per a donar resposta a les altres forces polítiques que estos dies, “entre guerra i guerra interna”, sembren el discurs de la por davant una victòria contundent dels Socialistes de Cullera: “Realment alguns tenen un balanç tan pobre d'estos quatre anys o tenen tan poc que parlar dels seus programes que l'única cosa que els preocupa és el resultat del PSOE?”, s'ha preguntat. “Ells sabran en què li han fallat al poble de Cullera”.

  Finalment, Mayor ha apel·lat a la mobilització necessària per a guanyar les eleccions. “Ens paren pel carrer per a dir-nos que guanyarem, però les eleccions no es guanyen ni amb enquestes, ni amb percepcions, ni amb bones intencions. Solament es guanyen quan traus més vots que els altres, així que ningú tinga la temptació de quedar-se a casa el 26M perquè la Cullera que hem construït estos anys no està garantida si no la defensem amb el vot”.

  Pujar