21 de setembre de 2020 21/9/20

L'ocupació turística, prop del 90% en Cullera durant la Setmana Santa

  • L'oficina turística de Cullera detecta un increment del 10% en el nombre de visitants que acudeixen a rebre informació

L'ocupació turística ha arribat al 87% durant la Setmana Santa en Cullera, les mateixes xifres que l'any passat tot i que les festes han caigut enguany en dates molt avançades en el calendari.

El dia fort en totes les instal.lacions hostaleres va ser Divendres Sant, on s'arribà al 100 % d'ocupació en la majoria dels hotels i també als apartaments turístics. El dissabte de glòria és el segon dia amb més ocupació hostalera, seguit de Dijous Sant i Diumenge de Pasqua.

L'hotel és l'habitatge preferit pels visitants que ens han acompanyat esta Setmana Santa seguit de l'hostal, l'aparthotel i el càmping. En últim lloc de les preferències dels visitants se situen els apartaments turístics.

L'ocupació turística cullerenca és semblant a la de l'any passat tot i que la Setmana Santa i Pasqua han caigut enguany a finals del mes de març i a continuació de les festes falleres.

L'oficina turística de la platja de Cullera ha rebut enguany un increment d'un 10% en el nombre de visitants que han acudit a rebre informació a les oficines. El major nombre de turistes espanyols prové de Madrid, la resta de la Comunitat Valenciana, País Basc i Castella-la Manxa. Els visitants estrangers que acudeixen a l'oficina de turisme ens visiten de França i Regne Unit.

Cullera ofereix als visitants tota la seua oferta de sol i platja, gastronomia i turisme cultural i esportiu, així com les seues celebracions de Setmana Santa i Pasqua.

 

Pujar