elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ferit un Policia Local de Cullera després de desarticular una perillosa banda de lladres en un violent enfrontament

Ferit un Policia Local de Cullera després de desarticular una perillosa banda de lladres en un violent enfrontament
  • Dos dels presumptes lladres es van resistir a la detenció i van agredir a un agent

MÉS FOTOS
Ferit un Policia Local de Cullera després de desarticular una perillosa banda de lladres en un violent enfrontament - (foto 2)

La Policia Local de Cullera ha detingut a quatre persones quan intentaven assaltar vivendes a una zona residencial del Far i els ha entregat a la Guàrdia Civil. La intervenció, que es va realitzar en la vesprada d’ahir, ha permès evitar el robatori en distintes cases i, probablement, l’ocupació d’elles ja que alguns panys estaven canviats recentment i duien ferramenta de serralleria, segons fonts policials.

La Policia Local de Cullera acudí després d’una trucada d’un veí de la zona entorn a les 17.00 hores, quan aquest donà la veu d’alarma després de detectar quatre persones amb actituds sospitoses. Els quatre homes, tres d’ells adults i un menor, anaven uniformats amb roba obscura com si fossin treballadors, estaven entrant a distintes cases, trencant els accessos a les vivendes i botant de terrassa en terrassa.

Dues patrulles acudiren ràpidament al lloc i detingueren les persones en l’interior de dues cases. Dos d’ells posaren resistència i es llançaren agressivament contra els agents ferint un d’ells, qui necessità d’assistència mèdica per lesions en el braç esquerre i la mà dreta. La policia va tindre que fer ús de pistola elèctrica (Taser) per retindre a un d’aquests dos presumptes lladres. Els altres dos, que estaven en altra vivenda, s’entregaren voluntàriament.

S’interceptaren eines per a entrar forçosament a les cases i canviar els panys com ferramenta de manyà, cadenats, bombins, cisalles, tornavisos, maces, una serra, un trepant elèctric i més material emprat normalment en aquests tipus de delictes.

A aquestes quatre persones, ja en dependències de la Guàrdia Civil, se’ls va detindre per presumptes delictes de robatori amb força, atemptat contra agents d’autoritat i desobediència.

Pujar