16 de juliol de 2020 16/7/20

Dos detinguts per una presumpta agressió sexual a una jove a Cullera

Dos detinguts per una presumpta agressió sexual a una jove a Cullera - (foto 1)

  Dos menors d'edat han sigut detinguts per Agents de la Guàrdia Civil acusats d'una presumpta agressió sexual a una jove, també menor, en una platja de Cullera (València).

  Segons les dades facilitades per fonts pròximes a la investigació d'aquest succés, els fets haurien tingut lloc durant la matinada del passat 21 de juliol a la platja de Sant Antoni. Els dos supòsits agressors – de16 i 17 anys i residents en Algemesi– van ser detinguts en el dia d'ahir i ingressats de manera cauteles en un centre de menors.

  Tal com relata la denúncia presentada per la víctima, l'agressió hauria tingut lloc en l'arena de la platja i després d'adonar-se de les intencions de tots dos joves aquesta va començar a demanar ajuda a una amiga que es trobava per la zona. Després d'això, van cridar al 112 per a denunciar l'ocorregut i van interposar una denúncia on es realitzava una important descripció dels dos involucrats, la qual cosa ha facilitat la seua localització.

  CONDEMNA DELS FETS

  Des de l'Ajuntament de Cullera han volgut expresses la seua “condemna més absoluta” davant els casos de presumpta agressions sexuals produïdes en els últims dies, al mateix temps que ha reafirmat el seu “compromís absolut en la lluita contra aquesta xacra”.

  “Tolerància zero davant qualsevol agressió masclista, sexual o de qualsevol tipo contra les dones” han insistit en un comunicat. Així mateix, el consistori recorda que disposa d'un sistema d'atenció integral a les víctimes de la violència masclista i de les agressions sexuals i que treballa per a assistir-les i protegir la seua intimitat.

   

  Pujar