29 de novembre de 2020 29/11/20

Detinguts cinc homes per abús sexual a una dona a Cullera

Detinguts cinc homes per abús sexual a una dona a Cullera - (foto 1)

    Agents de la Guàrdia Civil han detingut en la localitat de Cullera (València) a cinc homes per un presumpte delicte d'abús sexual a una dona a la platja naturista de Mareny de Sant Lorenzo.

    Segons informen fonts de la Guàrdia Civil, els fets van tindre lloc el passat 15 de juny després que la víctima gaudirà d'una jornada de platja en la citada localitat. En el moment en el qual es dirigia a l'aparcament, un grup de cinc homes va començar – segons narra la dona – a increpar-la amb frases de tipus sexual i algun tipus de delicte d'abús sexual.

    A més, una vegada va arribar al seu vehicle els cinc detinguts (de 45 i 50 anys) van pujar als seus respectius automòbils i van realitzar maniobres brusques i van intentar atropellar-la amb aquest, segons declara el testimoni que acompanyava a la víctima.

    Després de tindre coneixement dels fets, la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc on s'haurien produït aquests esdeveniments per a procedir a la cerca dels presumptes autors. Finalment, gràcies a les proves d'identificació dels individus, els agents van detindre als cinc homes i han sigut passats a disposició judicial.

    Pujar