elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguda una dona a Cullera per la seua presumpta vinculació amb el yihadisme

Detinguda una dona a Cullera per la seua presumpta vinculació amb el yihadisme
  • Més de 100 agents policials s'han desplaçat fins al municipi valencià, encara que l'Ajuntament afirma que no té constància de l'operació policial

Una dona va ser detinguda ahir pels agents de la Policia Nacional per la seua presumpta vinculació amb grups yihadistes.

Han sigut més de 100 agents de la Policia Nacional els que es van desplaçar fins a la localitat de la Ribera per a dur a terme aquesta operació.

La detinguda serà traslladada a l'Audiència Nacional, a Madrid, després de ser acusada de tindre la intenció de captar a futurs terroristes en aquesta zona valenciana.

Fins al moment es desconeix la nacionalitat i l'edat de l'arrestada.

L'operació policial va sorgir arran de les investigacions de la Comissaria General d'Informació i de la Brigada d'Informació de la Prefectura Superior de Policia de València, amb el suport de la Brigada Policia Científica i de la Unitat d'Intervenció Policial.

 

Al consistori no li consta oficialment

D'altra banda, l'Ajuntament de Cullera ha emés un comunicat oficial en el qual afirma desconéixer els detalls d'aquesta operació policial.

De la mateixa manera, el consistori es posa a l'absoluta disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, la labor del qual respecten al màxim.

El consistori demana calma als ciutadans i confirma que en el municipi continua regnant la tranquil·litat, a més de fer una crida pública perquè s'eviten llançar missatges o notícies falses que no siguen les emeses pels canals de comunicació oficials o els mitjans de comunicació.

Pujar