elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera repren el concurs del cartell de les Festes Majors

Cullera repren el concurs del cartell de les Festes Majors
  • Després de dos anys “en blanc” per la situació sociosanitària la ciutat es prepara per a celebrar de nou les seues festes en a l’abril

L'Ajuntament de Cullera ja es troba immers en l'organització de les Festes Majors de 2022. I com a part d'això, el consistori ha publicat les bases del concurs públic en el qual es triarà el cartell que anuncie estes celebracions, les quals tindran lloc a l'abril.

El concurs premiarà amb 1.000 euros el cartell guanyador, tot un incentiu per a aquells artistes que vulguen presentar els seus treballs. Tots els anys el certamen compta amb la participació de dissenyadors de renom en l'àmbit de la cartelleria encara que el concurs està obert a qualsevol persona que vulga participar.

Cada persona podrà presentar un màxim de dos treballs, els quals han de ser originals i inèdits. A més la tècnica serà lliure a fi de facilitar a l'autor realitzar una obra atractiva concorde als seus criteris artístics. L'única condició en este sentit és que la seua reproducció no oferisca dificultats pel que queden excloses les tintes de color or i plata.

La proposta haurà de presentar-se en dos formats: físic en A-3 i digital en A-2. Tots aquests cartells físics es presentaran muntats en un suport rígid que en cap cas supere els 5 mm sense relleus. Així mateix, el format digital ha de ser editable, de tal manera que l'Ajuntament de Cullera puga realitzar les modificacions pertinents en cas que siga necessari i prèvia comunicació a l'autor.

La data màxima per a presentar-lo és fins a l'11 de febrer de 2022.

Criteris del concurs

El jurat del certamen tindrà en compte els següents criteris a l'hora de triar el cartell guanyador: la creativitat, l'estil i la personalitat així com la composició del text i la tipografia utilitzada, la tècnica de la imatge i el color emprats i la relació i identificació amb el tema del concurs, les Festes Majors de Cullera.

El cartell guanyador anunciarà les Festes Majors, que enguany se celebraran del 23 d'abril a l'1 de maig. A més, l'obra guanyadora il·lustrarà la portada del llibre de les festes.

La resta de les bases i detalls sobre la participació en el certamen es podran consultar en el següent enllaç: https://cullera.sedipualba.es/firma/documento.aspx?csv=JQAARTLPX7TCZVYZYDXR&modo=abrir

Pujar