elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera incideix en la prevenció per al compliment de les mesures sociosanitàries

Cullera incideix en la prevenció per al compliment de les mesures sociosanitàries
  • Jordi Mayor presidix una Junta de Seguretat Local amb Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i membres de la corporació local

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha presidit este matí una Junta de Seguretat Local junt amb membres de la corporació municipal, la Policia Local, la Guàrdia Civil i Protecció Civil per tal d’analitzar i marcar les estratègies a seguir per al compliment de les mesures sociosanitàries al municipi una vegada ja finalitzat l’estat d’alarma. Un encontre en el que s’han coordinat els protocols per contribuir a contindre la Covid-19 a la ciutat.

Mayor ha volgut llançar un missatge de prevenció perquè “no hem de relaxar-nos, continuem en pandèmia i encara que tinguem dades millors en incidència del virus - Cullera presenta a hores una taxa de 78,29 - seguim amb ‘risc moderat’, i tot això implica que cal seguir respectant les normes”. “Les nostres polítiques no s’encaminen cap a la coerció, sinó cap a l’educació, el sentit comú, la prevenció i la informació”, defensa el primer edil.

L’alcalde ha posat de relleu la intensificació de les tasques de control i la posada en marxa de tots els mecanismes de competència municipal per frenar el virus a la ciutat des de l’inici de la pandèmia. “Un redoblament d’esforços que ha hagut de fer, sobretot, la ciutadania i la nostra gent jove demostrant un comportament i maduresa exemplar davant d’una situació dura i insòlita i que confiem que seguisquen pel mateix camí”, destaca Jordi Mayor.

Cal remarcar, a més, que l’alcalde ja es va reunir ahir al Palau de la Generalitat amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i més municipis turístics per a coordinar la vigilància del compliment de les mesures contra la Covid-19.

Contagiar responsabilitat

Paral·lelament, Mayor ha incidit en què Cullera és una ciutat acollidora i amable “però les normes les hem de complir tots. Els que vivim ací diàriament i, també, els que ens visiten”.

“Hem fet les coses bé i per això som la regió d’Europa amb menys incidència, però hem de seguir fent-ho i contagiar eixe bon fer i responsabilitat a la gent que vinga”.

Precisament, el cap de la Policia Local, Juan José Figueres, present també en esta Junta de Seguretat Local, ha manifestat que es reforcen els mecanismes per a “procurar que es complisca la normativa en locals, en el tancament d’establiments, l’agrupació de persones, l’ús de la mascareta i també per evitar botellots”.

Pujar