23 de novembre de 2020 23/11/20

Cullera garantix l'alimentació a xiquets sense recursos durant les vacances de Pasqua

Cullera garantix l'alimentació a xiquets sense recursos durant les vacances de Pasqua - (foto 1)

  Arriben les vacances de Pasqua i els menjadors escolars baixen la persiana. Per a evitar que cap xiquet sense recursos de Cullera passe fam, l'ajuntament de la localitat torna a obrir el menjador social durant estes dates. Esta pràctica es repetix des d'estiu del 2015 en compliment de la promesa del govern local (PSPV-PSOE / Compromís) de garantir l'alimentació de tots els xiquets de la població en risc d'exclusió social.

  La regidora de Serveis Socials, Francesca Ortiz, ha visitat hui als ausuaris del servici i ha explicat els requisits per a poder accedir a la prestació. El termini d'inscripció està obert i no té data límit, destaca. D'esta manera es garantix la cobertura màxima possible i s'evita que en cas que hi haja alguna situació sobrevinguda cap menor es quede sense l'alimentació bàsica.

  El menjador se situa en les instal·lacions el CAES Sant Agustí, situat en el barri del Raval de Sant Agustí, un dels més castigats pels efectes de la crisi. «No hi ha límit de places», indica la regidora Ortiz, qui recorda que en totes les ocasions en les quals el menjador social ha estat en marxa s'han cobert totes les sol·licituds.

  El menjador social és una de les iniciatives de l'Ajuntament de Cullera per a rescatar persones i pal·liar els efectes de la desigualtat social generada per la crisi econòmica. El consistori garantix este servici al llarg de tot l'any quan tanquen les escoles perquè els menors de famílies sense recursos tinguen assegurada l'alimentació necessària durant eixes dates.

  El menjador estarà en marxa fins passat Sant Vicent. Solament tancarà durant els dies festius, quan les famílies opten per no fer-ne ús. No obstant això, per a garantir l'alimentació durant eixes jornades es faciliten vals per a la compra de menjar.

   

   

  Pujar