elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera denuncia el cierre del consultorio del Faro

Cullera denuncia el cierre del consultorio del Faro
  • L’alcalde Jordi Mayor acusa Mazón d’esperar malintencionadament a que finalitzaren les eleccions per fer la major retallada sanitària en la ciutat

  • El govern local assegura que seguirà fent costat a la ciutadania per mantindre obert un centre mèdic tan demandat durant l’època estival

L’Ajuntament de Cullera ha denunciat la Generalitat Valenciana d’estafar als veïns i veïnes de la ciutat amb el tancament del consultori del Far, un centre sanitari molt demandat en una destinació turística de primer ordre que rep desenes de milers de visitants a l’estiu com ho és Cullera.

Una decisió unilateral de la Generalitat que suposa que molts veïns, turistes i visitants d’aquesta pedania no van a tindre assistència mèdica.

Precisament, l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, considera que ho han ocultat de forma premeditada fins que passara el darrer procés electoral. «El govern de la Generalitat del PP i Vox i el grup del Partit Popular de Cullera ho sabien amb connivència absoluta, ho han amagat a la ciutadania i han esperat malintencionadament al dia següent de les eleccions europees per fer-ho públic».

L’Ajuntament també ha volgut denunciar aquesta situació perquè és la primera vegada que passa en la història del municipi, i ha recalcat que el consistori sempre ha reivindicat, governe qui governe, que eixe consultori estiga tots els dies oberts durant l’estiu.

En aquesta línia, Mayor ha clamat que «estem davant de la major retallada sanitària a Cullera» però «anem a seguir estant al costat del veïnat per a reclamar la reobertura d’aquest centre mèdic i que el dret a una sanitat pública universal i gratuïta no es veja minvat pels retalls del senyor Mazón».

El govern cullerenc vol mostrar la seua «completa indignació» d’aquest «menyspreu del Consell cap a Cullera» prenent aquestes decisions de forma unilateral, sense consens ni consulta prèvia a l’Ajuntament, per «desmantellar l’assistència sanitària al poble de Cullera».

Pujar