elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera blinda les seues platges per a evitar botellons nocturns

Cullera blinda les seues platges per a evitar botellons nocturns
  • Aquesta mesura ha sigut presa per l'augment de la incidència acumulada de casos positius en la localitat entre els joves

L'ajuntament de Cullera ha comunicat el tancament nocturn de les seues platges per a evitar els botellons que en elles es produïen i a causa de l'augment de la incidència acumulada de casos positius per covid-19 durant les últimes setmanes en el municipi. Actualment, la incidència es troba en 408,51 casos per cada 100.000 habitants.

Per a garantir la seguretat i la salut pública de Cullera s'ha restringit l'accés a les seues platges des de les 00.30 fins a les 8.00 hores a partir d'avui, 10 d'agost. Aquesta mesura es mantindrà en vigor fins que s'adopte un nou acord, segons evolucione la incidència acumulada per contagis de coronavirus. A més, també augmentarà el control policial en aquesta zona costanera per al seu efectiu compliment.

L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha anunciat que és una activitat que no es pot consentir a causa de la situació pandèmica que s'està travessant. “No són tolerables, després de tants mesos d'esforços i més quan els establiments d'oci es veuen forçats a tancar a les 00.30 hores per les restriccions autonòmiques”, ha declarat l'alcalde de la localitat. A més, afig que estan a l'espera que la Conselleria prenga noves mesures.

Incomplir aquesta nova mesura donarà lloc a la instrucció de l'expedient sancionador que corresponga, conformement a la legislació citada i a l'Ordenança de Platges.

Pujar