elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera beca els estudiants Erasmus

Cullera beca els estudiants Erasmus
  • És l'única població de la Comunitat Valenciana que dóna aquestes ajudes i ho fa per tercer any consecutiu

Els estudiants Erasmus de Cullera ja poden sol·licitar les ajudes per a costejar l’estada i les despeses dels seus estudis en altres països europeus corresponents al curs 2020-2021. Amb estes beques, l’Ajuntament de Cullera incentiva la participació de la gent jove de Cullera en el programa Erasmus.

És el tercer any consecutiu que es posa en marxa este programa d’ajudes complementàries amb l’objectiu de donar suport a la mobilitat de l’alumnat de la ciutat fora d’Espanya i dins del sistema europeu. De fet, es tracta d’una convocatòria exclusiva, ja que Cullera és l’única població de la Comunitat Valenciana que dóna aquestes ajudes.

Precisament, l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha fet incís en que estos programes de beques es desenvolupen “perquè les capacitats econòmiques de les famílies no condicione el fet que un estudiant de Cullera vulga anar a complementar els seus estudis o realitzar pràctiques formatives a l’estranger”.

Els alumnes rebran fins a 100 euros mensuals i el total a percebre dependrà dels mesos que hagen transcorregut en el programa Erasmus. Aquelles persones interessades poden presentar ja les sol·licituds a través de la Seu Electrònica o presencialment a l’oficina ATÉN (situada al baix de la Casa Consistorial). El termini acaba el 3 de juny.

La iniciativa naix dins del projecte ‘Coneix Europa’, on l’Ajuntament de Cullera a través de l’Oficina Europea, la primera que es creà a la Ribera Baixa, treballa en distints programes perquè les institucions europees i les oportunitats que ofereixen estiguen més prop de la ciutadania.

Bases de la convocatòria

Per poder ser beneficiaris d’esta convocatòria, cal ser menor de 30 anys, estar inscrit en el padró municipal d’habitants amb una antiguitat mínima d’un any, estar matriculat en estudis oficials d’educació superior dins del territori espanyol i realitzar estudis oficials o pràctiques formatives de manera presencial en l’estranger en el marc dels programes Erasmus corresponents al curs 2020-2021.

Són objecte d’esta beca els estudis oficials d’ensenyances universitàries, ensenyances artístiques superiors, ensenyances professionals d’arts gràfiques i disseny de grau superior, així com la formació professional de grau superior.

La resta de les bases es poden consultar a través del següent enllaç: https://cullera.sedipualba.es/segex/tramite.aspx?idtramite=13281.

Pujar