elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera aposta per unes Falles lliures de violència contra les dones

Cullera aposta per unes Falles lliures de violència contra les dones
  • El consistori imparteix un curs de formació a les delegades i delegats d’igualtat de les 16 comissions falleres de la ciutat

MÉS FOTOS
Cullera aposta per unes Falles lliures de violència contra les dones - (foto 2)
Cullera aposta per unes Falles lliures de violència contra les dones - (foto 3)

Erradicar tot tipus de violència contra les dones en qualsevol àmbit social. Amb este objectiu la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cullera ha impartit un curs de formació a les delegades i delegats d'igualtat de les 16 comissions falleres de la ciutat de cara a estes festes.

«Volem que totes les dones de Cullera se senten segures i sàpien que en cada comissió fallera existeixen unes persones ben assessorades i informades per a poder ajudar-les si així ho necessiten», ha assegurat la regidora delegada d'Igualtat, Marta Tur.

“Es tracta que totes i tots puguem gaudir de les falles des del respecte i la conscienciació que cadascuna i cadascun som amos del nostre cos. És fonamental a més que les delegades i delegats d'igualtat sàpien com comportar-se davant una agressió i com han d'assessorar i atendre la víctima” ha afegit Tur.

El curs, impartit amb la col·laboració de la Junta Local Fallera, ha constat d'una part teòrica i d'una altra més pràctica on s'han abordat els possibles casos de violència i agressió que poden patir les dones.

Dins d'esta campanya de conscienciació s'ha repartit a més, a totes les comissions falleres, diferents materials com a cartells, polseres i tríptics amb missatges i informació per a previndre qualsevol tipus de violència contra les dones.

Pujar