elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Allau de sol·licituds per als aparcaments municipals de Cullera

Allau de sol·licituds per als aparcaments municipals de Cullera
  • Els veïns s'han queixat per la mala organització del procediment d'assignació

MÉS FOTOS
Allau de sol·licituds per als aparcaments municipals de Cullera - (foto 2)
Allau de sol·licituds per als aparcaments municipals de Cullera - (foto 3)
Allau de sol·licituds per als aparcaments municipals de Cullera - (foto 4)

L'Ajuntament de Cullera ha obert el termini per a sol·licitar plaça en els aparcaments municipals del municipi: Enrique Chulio, La Rada i Caminàs dels Homes. A causa de la demanda d'aquests, han rebut nombroses sol·licituds per a aconseguir una plaça en aquests llocs tan sol·licitats per la ciutadania cullerense, esgotant-se en molt poc temps.

Segons l'ajuntament, es va informar la ciutadania de la sol·licitud de les places a través de la pàgina oficial del mateix i per diverses xarxes socials. Des de la web de l'ajuntament podries sol·licitar la reserva de la teua plaça en un dia i hora determinat per a acudir a l'estacionament i realitzar la reserva oficial de la teua plaça de garatge. En els aparcaments d'Enrique Chulio i La Rada es podia sol·licitar data des del dissabte 5 de juny fins al 13 del mateix mes en horari de 8.45 a 19.45 en intervals de 15 minuts. En l'aparcament Caminàs dels Homes no existeixen dades en la web.

Malgrat aquesta forma d'assignació de places de garatge, complint la normativa sanitària, els veïns s'han queixat per la seua mala organització, ja que, segons ells mateixos, no es va anunciar amb la suficient antelació, menys de 24 hores, i a través de canals no reglats com a whatsapp i Facebook, discriminant així a molta població que no és usuari actiu d'aqueixes xarxes socials. A més, confirmen que, en la cua per a reservar plaça, hi havia un nombre desficaciat de persones que no mantenien la distància de seguretat i que acudia de matinada per a començar a fer cua.

Pujar