31 d’octubre de 2020 31/10/20

Els aïllats del rebrot de Cullera van arribar en una pastera a Múrcia

Els aïllats del rebrot de Cullera van arribar en una pastera a Múrcia - (foto 1)
  • Sanitat confirma que estan tots aïllats i sota la supervisió d'assistència sanitària mentre que l'Ajuntament descarta que es tracte d'un brot

La Conselleria de Sanitat confirmava aquest dimecres a la vesprada el primer rebrot de Cullera des que es va produir el desconfinament. Es tractava de tres positius en un centre de refugiats. La Consellera Ana Barceló ha detallat aquest dijous que es tracta de tres persones que van arribar en pastera a Múrcia i l'ONG els va traslladar a una dels seus habitatges a Cullera: “Estan sota supervisió de Salut Pública”, ha volgut tranquil·litzar la consellera. No han hagut més casos en les últimes hores i la situació està baix control, insisteixen.

Una idea que també ha volgut traslladar l'alcalde de la localitat valenciana qui, tal com els ha avançat elperiodic.com, ha negat que es tracta d'un brot: “ No existeix cap rebrot de coronavirus a Cullera ja que els tres casos confirmats per Salut Pública corresponen a persones refugiades que trobant-se ja aïllades pel propi protocol del centre van ser sotmeses a PCR després de conéixer-se que havien estat en contacte prèviament a la seua arribada amb persones que havien donat positiu”.

“El consistori no baixa la guàrdia sent com és conscient que, malgrat l'entrada en la nova normalitat, la situació exigeix les màximes precaucions i el compliment estricte de les directrius determinades per les autoritats sanitàries” resa el comunicat, en el qual a més posa en valor la comunicació fluida amb la conselleria de Sanitat. La localitat insisteix que continua sent un destí segur i apel·la a la responsabilitat de tota la ciutadania a l'hora de complir les normes que permeten “mantindre a ratlla al virus”.

Pujar