3 de juny de 2020 3/6/20

Xarra-col·loqui amb el paleontòleg Ignacio Martínez Mendizábal en Crevillent

Xarra-col·loqui amb el paleontòleg Ignacio Martínez Mendizábal en Crevillent - (foto 1)
  • La Casa de Cultura acollirà aquest dissabte a les 20.15 h la conferència “L’origen del llenguatge: l’evidencia d’Atapuerca” a càrrec d'Ignacio Martínez, Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica per les seues troballes

Este dissabte, 8 de febrer, es desenvoluparà a la Casa de Cultura, a les 20.15 hores, una xarra-col·loqui sobre l'origen del llenguatge a càrrec d'Ignacio Martínez Mendizábal, Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica per les seues troballes a Atapuerca.

La conferència “L’origen del llenguatge: l’evidencia d’Atapuerca” ha sigut organitzada pels comissaris de la Casa de Cultura arran del centenari sobre els treballs que va publicar Daniel Jiménez de Cisneros sobre la serra de Crevillent en la Revista Ibèrica.

Ignacio Martínez és doctor en Biologia i autor de nombrosos articles en les més prestigioses revistes científiques del món, com Nature i Science, i de llibres d'assaig i divulgació al costat de Juan Luis Arsuaga. A més va rebre en 1997, juntament amb l'equip del qual formen els dos part, el Premi Príncep d'Astúries per les seues troballes sobre l'evolució de l'home en els jaciments d'Atapuerca.

Actualment és professor de l'Àrea de Paleontologia en el Departament de Ciències de la Vida de la Universitat d'Alcalá de Henares i coordinador de l'Àrea d'Evolució Humana del Centre Mixt (Universitat Complutense de Madrid - Institut de Salut Carles III) per a l'estudi de l'evolució i el comportament humà.

Pujar